HEALTH HEALTH

تازه های پزشکی ایران و جهان

دانشمندان براي اولين بار انسان را در حالت زيست تعويقي قرار دادند (بخش دوم)

 

دكتر تيشرمن و همكارانش قصد دارند حداقل روي ۱۰ بيمار از روش احيا و مراقبت اضطراري بهره ببرند. سازمان غذا و داروي ايالات متحده (FDA) نيز به اين آزمايش چراغ سبز نشان داده است. علاقه‌ي دكتر تيشرمن به صدمات آسيب‌زا به ابتداي دوران طبابتش برمي‌گردد كه او و همكارانش يك بيمار جوان را از دست داده بودند. اين بيمار بر اثر ضربه‌ي چاقو به قلبش جان سپرده بود. دكتر تيشرمن از همان زمان شروع به تحقيق در مورد حالت‌هاي مختلف زيست تعويقي كرده بود تا جراحان فرصت بيشتري براي درمان بيماران در اختيار داشته باشند. حال، تحقيقاتي كه روي نمونه‌هاي حيواني انجام گرفته حاكي از آن است كه خوك‌ها مي‌توانند به مدت ۳ ساعت پس از چنين صدمات حادي زنده بمانند و با عمل جراحي به‌موقع نجات داده شوند.


برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: <~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/11/8 ساعت: ۲۲ توسط:rhinoscope-hangzhou-sari :

دانشمندان براي اولين بار انسان را در حالت زيست تعويقي قرار دادند (بخش اول)

 

پزشكان براي اولين‌ بار موفق شدند يك انسان را در حالت «زيست تعويقي» قرار دهند. پژوهشگران اعلام كردند، آنچه انجام داده‌اند بخشي از آزمايشي است كه براي درمان صدمات مرگبار در حال انجام است. دكتر ساموئل تيشرمن از دانشكده پزشكي دانشگاه مريلند در اين رابطه گفت كه او و همكارانش حداقل يك بيمار را در حالت زيست تعويقي قرار داده‌اند. با اين حال، وي از افشاي نتايج تحقيقات خودداري كرد. دكتر تيشرمن و همكارانش روش خود را احيا و مراقبت اضطراري (EPR) ناميدند و اعلام كردند كه از اين روش روي بيماران اورژانسي با صدمات بسيار حاد مانند اصابت گلوله و چاقو استفاده كردند. اين دست بيماران معمولا تا انتقال به اورژانس نيمي از خون بدن خود را از دست داده و دچار ايست قلبي مي‌شوند. اگر بيمار به‌موقع به اورژانس برسد، پزشكان تنها چند دقيقه براي عمل جراحي فرصت دارند و در صورتي هم كه كادر درماني به‌موقع وارد عمل شود، احتمال زنده ‌ماندن بيمار تنها ۵ درصد است.


برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: <~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/11/8 ساعت: ۲۲ توسط:rhinoscope-hangzhou-sari :

چرا خوردن سبزيجات براي برخي از افراد دشوار است؟ (بخش دوم)

 

پژوهشگران به دنبال درك اين موضوع هستند كه آيا استفاده از ادويه‌جات مي‌تواند به پوشاندن طعم تلخ كمك كند و سبزيجات را براي اين گروه از افراد جذاب‌تر كند. به‌ گفته‌ي اسميت پژوهش‌هايي بايد به‌منظور يافتن روش‌هايي براي تشويق اين افراد به خوردن سبزيجات انجام شود. او گفت: ما اميدواريم مسيرهاي جديدي را پيدا كنيم كه افراد داراي اين ژن بتوانند با آن طعم بهتري به غذاهاي خود بدهند. ما اميدواريم در نهايت بتوانيم از اطلاعات ژنتيكي براي مشخص كردن اين موضوع كه كدام سبزيجات براي افراد قابل پذيرش هستند و كدام ادويه‌ها موجب مي‌شود سبزي براي اين گروه از افراد جذاب‌تر شود، استفاده كنيم تا آن‌ها بتوانند سبزيجات بيشتري بخورند.


برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: <~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/11/8 ساعت: ۲۱ توسط:rhinoscope-hangzhou-sari :

چرا خوردن سبزيجات براي برخي از افراد دشوار است؟ (بخش اول)

 

علت اينكه برخي افراد قادر به تحمل طعم انواعي از سبزيجات نيستند، در ژن‌هاي آن‌ها نهفته است. پژوهشگران دانشگاه كنتاكي بر اين باورند كه يك ژن خاص موجب مي‌شود كه تركيبات موجود در سبزي‌ها باعث شود آن سبزي‌ها مزه‌ي تلخ‌تري براي برخي افراد داشته باشند، بنابراين اين گروه از افراد از مصرف سبزيجاتي مانند كلم بروكلي، كلم بروكسل و جوانه‌ها كه براي سلامتي قلب مفيد هستند، خودداري مي‌كنند.

ژن طعم

هر فرد دو نسخه از ژن TAS2R38 را به ارث مي‌برد. اين ژن كد كننده‌ي پروتئيني است كه در گيرنده‌هاي چشايي زبان توليد مي‌شود و به ما اجازه مي‌دهد مزه‌ي تلخي را درك كنيم. اين ژن دو الل يا واريانت ژني به نام‌هاي AVI و PAV دارد. افرادي كه دو نسخه از واريانت AVI را به ارث برده باشند، در برابر مزه‌ي تلخ ناشي از مواد شيميايي خاص حساس نيستند.


برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: <~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/11/8 ساعت: ۲۱ توسط:rhinoscope-hangzhou-sari :